HANNE SKOV                                
sanger
 MikkelHanne PRfoto1
 
Hanne Skov & Mikkel Andersen
Et møde mellem klassisk og rytmisk musik der rammer intensiteten i forskellige genrer. Duoen har fundet sin egen genre, med et udtryk der kan karakteriseres ved ”musikalsk poesi”. Spiller bl.a. værker af Carl Nielsen, Johan Sebastian Bach, spanske komponister, viser samt egne sange og improvisationer.

Mikkel Andersen er en international anerkendt klassisk solo guitarist af de helt særlige. Han mestrer et spektrum imellem stille intensitet og spansk temperament, der inviterer lytteren ind i en fordybelse der kan mærkes.

”Hanne Skov synger med en stemme og en musikalitet der sætter os der lytter til hendes sang i kontakt med noget oprindeligt i os selv. Hendes bredtfavnende repertoire og hendes sensitive sans for, rum og akustik fører tilhøreren trygt rundt i et uudgrundeligt klangligt univers."

 

 Hthe4st
Hanne & The Forest
Hanne Skov vokal. Ayi Solomon percussion, Satyadev Barman guitars.

Du inviteres til en koncert der spænder fra toner som stille snefnug til højenergetisk rytme begejstring. Egne og andre ynglings sange krydret med spontane improvisationer.

Tre musikere mødes med rødder fra Skandinavien, Indien og Afrika og spiller for det øjeblik hvor tankerne star stille og musikken tager over.

 

Tom tv i tru00e6billede

Hanne Skov & Tom Moriis
Tom Moriis, guitarist, pianist og komponist kendes fra Kandy Kolored Tangerine med sin sprøde sans for melodi og arrangement. http://www.kandykoloredtangerine.com/

Hanne og Tom udgiver i november Cd’en ”Julens Poesi”. Jule- og vintersange, både danske og engelske. Produktionen af sangene bevæger sig ud over velkendte traditionelle arrangementer. Tom Moriis og Hanne Skov har begge en styrke i genremæssig brede. Gennem en musikalsk legende tilgang, siger de tak for lån af disse smukke sange og giver dem en ny hyldest via deres musikalske tolkning og arrangement.