top of page

Tue, 05 Jul

|

København

SOUND BATH HEALING

Afslappende og fornyende lydbad ET AFLSAPPENDE; OPLØFTENDE EVENT med HARMONY RESTORED Hanne Skov og Ayi Solomon Sound Bath Healing er et “Bad” af helende lyd, stemme og vibration, med en blidhed og en indføling der hjælper dig til at koble fra for en stund og stilne sind og tankestrøm.

Billetter sælges ikke
Se andre events
SOUND BATH HEALING
SOUND BATH HEALING

Tid & sted

05 Jul 2022, 18:00 – 20:00

København, Blågårds Pl. 5, 2200 København N, Danmark

Om eventet

SOUND BATH HEALING 

Kom til en vidunderlig genopladning   

Et afslappende og opløftende event med HARMONY RESTORED Hanne Skov og Ayi Solomon   

Sound Bath Healing er et “Bad” af helende lyd, stemme og vibration, med en blidhed og en indføling der hjælper dig til at koble fra for en stund og stilne sind og krop. 

Den fint vibrende lyd med lyse og dybe klange, er en støtte til at stilne tankestrømmen, og til at slippe hvad du gerne vil bevæge dig videre fra.   De gamle tibetanske munke brugte syngeskåle, når de praktiserede et sind  fri af tanker. Før vi kan forny os må vi ind imellem nulstille os, og  bevidstgøre os hvad vi ønsker at fylde sindet med. Hanne og Ayi går stille rundt mellem jer og synger healingsang og  spiller på syngeskåle og klanginstrumenter til jer hver især og sammen  på samme tid. Der vil være momentvis diskret duft af de reneste æteriske olier, der højner din oplevelse.   “Landskabet” af lyd vil være blidt og hen imod slutningen vil Solomon  langsomt integrere mere rytme på percussion instrumenterne og sangen vil  blidt forberede dig på at strække kroppen og måske bevæge dig lidt,  stadig på din egen spot på gulvet.   Beregn nogle minutter ekstra til at runde af for dig selv og drikke vand inden du bevæger dig videre ud i Jazzfestivallen.   Medbring:   Varmt løst tøj / et sjal, en vandflaske og sokker (strømper vigtige hvis  du vil have os til at grounde dine fødder ..og holde dem varme når du  ligger stille)   Regn med et par ekstra minutter til at runde af for dig selv og drikke vand.

Del denne begivenhed

bottom of page