top of page
xuan-nguyen-EfaGkRF82HE-unsplash_edited.

MASSAGE

Tegnebræt_6.png

Dybdeafspændende og balancerende massage

Smukke Hanne, jeg ønsker at alle skulle unde sige selv en massage hos dig du er den bedste til dato! Har aldrig oplevet nogen være så nærværende og så dybt healende på så mange planer

-Sara Ingelög

Jeg byder dig velkommen til en dybte-afspændende og fornyende helkropsbehandling og healing.

Jeg anbefaler 90 minutter, til de fleste behandlinger, så der er tid og rum til dyb afslapning. Du kan også bestille 60 eller 30 min.

 

Behandlingen indledes med hvad du har på hjerte og har ønske om. Herefter vil healingmassagen mest foregå i stilhed. Såfremt du ønsker det er tone-forløsning et fordybende element, hvor jeg momentvis synger blidt til spændingerne og til dig.

Responsen er, at det, i kombination med massagen, hjælper til et dybere slip fysisk og følelsesmæssigt. Under massagen kan der komme tanker og følelser op som har med dine spændinger at gøre, disse frigøres gennem massagen med eller uden det jeg med mine egne ord kalder tone-forløsning. 

Jeg bruger æteriske olier, som pga. deres renhed har en terapeutisk helhedsvirkning og samtidig bringer det en dejlig sanselig oplevelse med i behandlingen. Det står dig frit at dufte og fornemme dig frem til de olier du måtte ønske i behandlingen eller jeg vejleder dig. 

 

Vi kan sammen tilpasse din behandling. Jeg kan fx. inddrage:

 

  • Hovedbundsmassage og ansigtsmassage med lækre økologiske ansigtsolier

  • Energigivende Hawaiiansk Lomi Lomi, med lange massagestrøg 

  • Aromatouch: En beroligende påsmøring af æteriske olier, der i en ganske særlig sammensætning, og på grund af deres renhed, balancerer krop og psyke. Det er en udrensende  behandling. Kan bestilles enkeltvis og for optimal effekt gives 3 behandlinger af 60 min. med ca. to ugers mellemrum. Særlig rabat: 1999 kr for tre behandlinger af 60 min. I stedet for 850 kr giver du 666 x 3 = 1999 kr

Såfremt du ønsker det, bruger jeg æteriske olier af fineste kvalitet i behandlingen. På grund af oliernes unikke renhed giver de en terapeutisk helhedsvirkning og højner din sanselige oplevelse.

STED:


Privat Klinik:  HANNE SKOV 

Adresse:  Ved Kløvermarken 6,  1tv, 2300 Kbh S                  Bus 31, 5C, midt ml. Christianshavn og Amagerbro Metro

 

PRISER

90 min. 1150 kr.

60 min. 850 kr.

30 min. 480 kr.

FORLØB:

15 % rabat for 3 behandlinger af 90 eller 60 min. indenfor 6 mdr. 

BOOKING AF TID:

Ring til mig eller send en sms til  20 69 70 60

eller skriv til mig på live@hanneskov.dk

 

PRAKTISK:
 Beregn et par minutter ekstra til at hvile og nyde

en lille forfriskning efter din behandling 

AFBUDSPOLITIK:


Senest 24 timer før ellers betales der fuld pris.

Kontakt mig for undtagelse ved sygdom.

hibiscusblomst%2520i%2520h_edited_edited
p%C3%83%C2%A5_afstand_i_vandet._sol_i_t%

OM MIN BAGGRUND SOM BEHANDLER:

Jeg åbnede selvstændig klinik som fysiurgisk massør i 2006. I dag inspireres jeg af, hvad jeg har lært undervejs fx. Hawaiiansk Lomi Lomi, wellness behandlinger fra spa-regi og vigtigst for mig er kombinationen med helende bevidsthedsarbejde og forløsende dybdeafspænding. Jeg tager imod klienter i min egen praksis, og  jeg har et samarbejde med Clinique Nostalgi i Snekkersten. Derudover arbejder jeg som behandler i Nimb Wellness og i Kokkedal Spa.

Jeg kan varmt anbefale Hanne Skov.  hun er en meget dygtig og nærværende behandler med healende hænder og hjertet på rette sted. Når hun laver intuitiv sang under massagen smelter og healer det evt traumer. Jeg er kropsterapeut og behandler selv klienter samt har fået mange forskellige behandlinger. Denne behandling var meget skøn og healende. 

 

- Regine Møller

bottom of page