xuan-nguyen-EfaGkRF82HE-unsplash_edited.

HEALINGMASSAGE

Tegnebræt_6.png

Dybdeafspændende og balancerende massage i et trygt rum for både krop og ånd.

Smukke Hanne, jeg ønsker at alle skulle unde sige selv en massage hos dig du er den bedste til dato! Har aldrig oplevet nogen være så nærværende og så dybt healende på så mange planer

-Sara Ingelög

Jeg byder dig velkommen til en afslappende helkropsbehandling. 

Behandlingen indledes med hvad du har på hjerte og har ønske om. Herefter vil healingmassagen mest foregå i stilhed. Såfremt du ønsker det er tone-forløsning et fordybende element, hvor jeg momentvis synger blidt til spændingerne og til dig.

Responsen er, at det, i kombination med massagen, hjælper til et dybere slip fysisk og følelsesmæssigt. Under massagen kan der komme tanker og følelser op som har med dine spændinger at gøre, disse frigøres gennem massagen med eller uden det jeg med mine egne ord kalder tone-forløsning. 

Jeg bruger æteriske olier, som pga. deres renhed har en terapeutisk helhedsvirkning og samtidig bringer det en dejlig sanselig oplevelse med i behandlingen. Det står dig frit dufte og fornemme dig frem til de olier du måtte ønske i behandlingen eller jeg vejleder dig. 

 

Vi kan sammen tilpasse og afstemme din behandling, men jeg har god erfaring med at bruge min intuition undervejs og mærke ind i, hvad din krop og du har brug for. Under behandlingen kan jeg fx. inddrage elementer af:

 

  • Hovedbundsmassage og ansigtsmassage med lækre økologiske ansigtsolier. 

  • Energigivende Hawaiiansk Lomi Lomi, med lange massagestrøg 

  • Aromatouch: En beroligende påsmøring af æteriske olier, der i en ganske særlig sammensætning, og på grund af deres renhed balancerer krop og psyke. Det er en udrensende behandling, der for optimal effekt kræver 3 behandlinger med en eller to ugers mellemrum. 


Sessionerne varer 90 minutter, så der er tid og rum til dyb afslapning.

Forløb der styrker dig i den forandring, du ønsker 

gennem fornyende fokus & healingmassage

  • 3 x 90 min. Dybdeafspændende Healingmassage eller 

         Sound Bath Healingmassage. Frit valg. 

 

  • Fokus-samtale, efter hver behandling, hvor vi finder/korrigerer det lille enkle morgen/dags ritual, der fungerer præcis for dig, at praktisere mellem behandlingerne. Og som vil kaste lys på dig og på dine drømme og dine mål.   

 

  • Såfremt du ønsker det, bruger jeg æteriske olier af fineste kvalitet i behandlingen. På grund af oliernes unikke renhed giver de en terapeutisk helhedsvirkning og højner din sanselige oplevelse. Du har mulighed for at købe et par små ynglingsolier til dråbepris, hvis du ønsker dem i dit ritual. 

STED:


I min praksis: Serbiensgade 4, 2. tv, 2300 København S 

FORÅRSPRISER: booket inden 1. juni: 

Forløb 3 x 90 min + 3 x fokussamtale: 2300 kr (1. juni 2500 kr)

Betal beløbet samlet eller et depositum på 800 inden 1. juni.

Forårsforløb løber indtil 30 juni. 

En enkelt behandling 90 min: 800 kr.  (pr. 1 juni 900 kr)

 

BOOKING AF TID:

Ring eller send en sms til mig på 20 69 70 60 eller skriv til mig på live@hanneskov.dk.

 

AFBUDSPOLITIK:


Senest 24 timer før ellers betales der fuld pris.

 

PRAKTISK:


Jeg følger naturligvis alle corona-forholdsregler, som er anbefalet. Pt. har jeg mundbind på under sessionen. Jeg har også mundbind til dig, hvis du ønsker at have det på. Ved de mindste tegn på sygdom udsættes behandlingen.

OM MIN BAGGRUND SOM BEHANDLER:

Jeg åbnede selvstændig klinik som fysiurgisk massør i 2006. I dag inspireres jeg af, hvad jeg har lært undervejs fx. Hawaiiansk Lomi Lomi, wellness behandlinger fra spa-regi og vigtigst for mig er kombinationen med helende bevidsthedsarbejde og forløsende dybdeafspænding. Jeg tager imod klienter i min egen praksis, og  jeg har et samarbejde med Clinique Nostalgi i Snekkersten. Derudover arbejder jeg som behandler i Nimb Wellness og i Kokkedal Spa.

Jeg kan varmt anbefale Hanne Skov.  hun er en meget dygtig og nærværende behandler med healende hænder og hjertet på rette sted. Når hun laver intuitiv sang under massagen smelter og healer det evt traumer. Jeg er kropsterapeut og behandler selv klienter samt har fået mange forskellige behandlinger. Denne behandling var meget skøn og healende. 

 

- Regine Møller