top of page
mælkebøtte_fnug._kan_den_være_introbillede_under_tekst?_DSC09653.jpeg

HARMONY RESTORED

Et nyt og spændende samarbejde mellem tre sangskrivere/komponister. Musikken strækker sig fra meditative og stemningsfyldte intimkoncerter til energifyldte performances. “Jazz, hymner og world” og i høj grad musik skabt på stedet inspireret af rummet og publikum.


Pianist Carsten Kær Nielsen spiller i verdensklasse på den danske og internationale jazz- og verdensmusik scene. Carsten er en bjergtagende solist og hans gribende musikalitet skaber sammen med Hanne Skov og Ayi Solomon nye højder i HARMONY RESTORED.

Med en baggrund i kirke, jazz, lidt pop og soul, spænder Hanne Skov vidt i stil og resonans. Hanne har forkærlighed for sårbarheden og kraften i improvisation og er kendt for at berøre dybe strenge i mennesker med sin sang.  


Percussionist Ayi Solomon er ildsjælen over ildsjæle i verdensmusikken i Danmark. Ayi Solomon ER rytmen selv og giver os hilsner fra Ghanas hjerteslag. Carsten og Ayi har spillet på diverse jazz- og worldscener sammen i Danmark og rundt i verden og mødes her på nyt sæt med Hanne Skov.

 

Prisen varierer efter aftale.

Kontakt os for nærmere information

Se også vores facebookside & youtube kanal

DUO-KONCERTER:
HANNE SKOV & CARSTEN KÆR NIELSEN

Carsten Kær Nielsen er pianist i verdensklasse som jazz og verdensmusiker. Et nyt og spændende musikalsk samarbejde mellem to komponister der foruden egne sange og værker udmærker sig i improvistation, der er vedkommende for tilhørerne. Intimkoncerter uanset hvor stor koncertsalen er.

 

Vi har studeret sammen på konservatoriet. Carsten er foruden pianist også uddannet organist / kirkemusiker.

Prisen varierer efter aftale.

Kontakt os for nærmere information

Lyt til Carsten Kær Nielsens musik her:

https://astropimusic.bandcamp.com/album/via-mundi

https://carstenkaer.dk

Carsten kær vand sol IMG_1250.JPG
Forhead breath and smile
Solen er vand for sne
Månen og de drømte drømme
Kalimba_og_hænder_IMG_8779.jpg

SOLO-KONCERTER

HANNE SKOV

Jeg giver akustiske a capella koncerter med egne og kendte sange, og spiller på klanginstrumenter, såsom kalimba, sansula, syngeskåle og vindspil.

Når lejligheden indbyder til det, synger jeg improvisatorisk sang inspireret af publikum og rummet. Jeg lader mig fx. inspirere af kunst eller bruger rummets akustik og fra forskellige steder i rummet. Ved events giver jeg lydbad med tibetanske syngeskåle.

 

Prisen varierer efter aftale.

Kontakt mig for nærmere information

svale.jpg

ET KÆRLIGT FARVEL  VED LIVETS AFSLUTNING

At få sagt farvel eller forlige sig med sin afsked er ikke nødvendigvis noget det er nemt at tale om, uanset om man er den der bliver efterladt eller man er den, der skal dø. Det har dog stor  betydning at relatere til det livsvilkår. Og indtræder døden pludseligt har det stor betydning at nå til at forlige sig med det der er sket. 

 

Vi står med en realitet som er umenneskelig at rumme ud fra almindelige tanker og ønsker om at være sammen med vores kære. Her er der brug for en dimension, der samler og løfter, tænder lys og bringer en fred ind i sorgen. Der kan være brug for en der bringer et element af forligelse ind. En støtte til de efterladte. Og får man muligheden for at være med i den døendes process med en grad af forligelse med døden, da kan der være en gave gemt i at blive mindet, om den taknemlighed og samhørighed end ikke døden kan tage fra os. 

Musik berører strenge, som ord ikke kan nå, og bringer os mere i kontakt med os selv og vore følelser. 

Sang kan kalde på glæde og tak midt i sorg og adskillelse.

VED SYGELEJET 

Ofte kan vi forløse, uden at kunne finde ord. Mine redskaber er sang, erfaring som behandler og ydmyg indsigt, i at slutte fred, som pårørende og som døende. Med sig selv og indbyrdes. Sorgen bærer i sig muligheden for en taknemlighed, der kan åbne op til en gave for livet. Jeg kommer hos jer i hjemmet, på hospitalet, på hospice og bistår stille, lyttende og/eller synger og spiller på klanginstrumenter, der giver ro. Om ønsket, synger vi sammen. Evt. med de nærmeste. 

MINDEHØJTIDELIGHED

En samling efter begravelsen rummer også muligheder. Jeg/vi bistår gerne musikalsk og når det er ønsket, er jeg også den, der forestår højtideligheden. Fx. i forbindelse med coronakrisen er der tilfælde, hvor det ikke var muligt at tage den afsked man ønskede. Det er ikke for sent at samles og mindes.

AT SYNGE UD

At synge den afdøde ud fra hjem eller andet sted, er et smukt ritual, hvor fællessangen er med til at forene de efterladte. 

Jeg leder dette efter jeres ønsker.

BEGRAVELSE

Lad mindedagen blive smuk. Vi finder frem til en sang, der har betydning for jer. Jeg og evt. en pianist spiller som duo. Eller jeg synger a cappella.

GRUNDPRIS

Solo-sang samt ledelse af 

fællessang: 3.500 kr

Evt. duo:    6000 kr. 

 

Ring til mig og lad mig høre dine tanker. 

Helt uforpligtende.

“Ud Fra mit kendskab til Hanne Skov kan jeg, som præst, varmt anbefale hende som sanger ved dødsleje, og begravelse. Hun har en egen sjælfuld og meget smuk stemme. Kombineret med stor intuition og indlevelsesevne, vil hun med sin sang, være en støtte og berigelse for enhver der står i dødens grænseland”. 

- Cand. Theol Brita Haugen Berg

bottom of page