top of page
Hanne%20SH%203_edited.jpg

 SIJA
HANNE SKOV

Sija HANNE SKOV
MUSIKER  -  BEHANDLER

For de af jer der kender mig som Hanne Skov, inkluderer jeg nu Sija i mit navn. "Sija" er et dobbelt JA!

Det stemmer med min livsfilosofi og mit hjertes hengivenhed.

 

Musikalsk er jeg inspireret af jer jeg spiller og synger for. Lidt som en diagent, der skaber og griber musikalske vibrationer fra hver og en i orkestret. Jeg kan godt lide fornemmelsen, at udtrykke en stemme for det "orkester" vi er, sammen.

 

Jeg vil gerne dele Michael Svennevigs Podcast med jer.

Vi talte sammen efter en koncert med HARMONY RESTORED

Er musik en chance du tar? spørger han. Og Ja, det er lige præcis hvad det er. Musik er en chance jeg tar, jeg investerer alt i de øjeblikke vi har sammen. Om det er koncert trio, duo, solo, et lydbad, eller en sang, skabt til dig i din fest til din kunst eller sang nærværende med dig i din sorg. Uanset det lille eller større "orkester vi er samlet, er min passion at skabe genklang for noget der giver mening, ofte uden ord.

.

​Jeg er opvokset i en lille flække mellem Vestehavet og Limfjorden og er mærket for livet af den kraftfulde smukke natur der. Som musiker og menneske er det der jeg oplader og inspireres mest, når jeg da ikke lige rejser på musiker-eventyr. For nylig var jeg i Sydindien og spillede med Mahesh Vinayakram og Rishabh Dhar, Indien, samt John Wubbenhorst, US.

Jeg forelskede mig i opera back in the days men lod mig indfange af jazzen og tog uddannelse på det rytmiske musikkonservatorie.
Min egentlige uddannelse som musiker, oplever jeg er langs livets vilde veje og mest af alt at finde ind i musikken på et ny, efter at have givet slip nogle år. Så fødes der nyt og jeg er spændt på de kommende år hvad der sker nu i forskellige skønne samarbejder.

R%C3%B8d%20bedste%20m%C3%A5ske%20_-)%2001FEF080-10D4-431C-9BCC-E59ECC98D860_1_201_a_edited
Kalimba_og_h%C3%83%C2%A6nder_IMG_8779_edited.jpg
MIN BAGGRUND SOM MUSIKER

Jeg giver akustiske a capella koncerter med egne og kendte sange, og spiller på klanginstrumenter, såsom kalimba, sansula, syngeskåle og vindspil.

Når lejligheden indbyder til det, synger jeg improvisatorisk sang inspireret af publikum og rummet. Jeg lader mig fx. inspirere af kunst eller bruger rummets akustik og fra forskellige steder i rummet. Ved events giver jeg lydbad med tibetanske syngeskåle.

MIN BAGGRUND SOM BEHANDLER

Jeg åbnede selvstændig klinik som fysiurgisk massør i 2006. I dag inspireres jeg af, hvad jeg har lært undervejs fx. Hawaiiansk Lomi Lomi, wellness behandlinger fra spa-regi og vigtigst for mig er kombinationen med helende bevidsthedsarbejde og forløsende dybdeafspænding. Jeg tager imod klienter i min egen praksis, og  jeg har et samarbejde med Clinique Nostalgi i Snekkersten. Derudover arbejder jeg som behandler i Nimb Wellness og i Kokkedal Spa.

h%252525C3%25252583%252525C2%252525A5nd_og_blad_edited_edited.png

Jeg kan varmt anbefale Hanne Skov.  hun er en meget dygtig og nærværende behandler med healende hænder og hjertet på rette sted. Når hun laver intuitiv sang under massagen smelter og healer det evt traumer. Jeg er kropsterapeut og behandler selv klienter samt har fået mange forskellige behandlinger. Denne behandling var meget skøn og healende.

- Regine Møller

bottom of page