blomsterspiral DSC06716.jpeg

SOUND BATH HEALINGMASSAGE

Ikon hænder og spiral.png

En rolig og samtidig energigivende behandling, der er et trygt rum for at mærke følelser og spændinger, du gerne vil forløse.

Sound Bath Healing er et lydbad af blide toner, stemme og tibetanske syngeskåle samt få andre klanginstrumenter. Det er en rejse gennem elementer, der supplerer hinanden. De gamle tibetanske munke brugte syngeskåle, når de praktiserede stilhed og tomhed. Et sind fri af tanker. Både syngskålen og vibrationen fra syngeskålen repræsenterer begrebet “tomhed” eller “det tomme rum” 

Sound Bath er således en hjælp til at nulstille og genoplade og har du lyst til at opleve de antikke syngskåle på kroppen, vil du mærke deres vibration som fordyber din nulstilling og afslapning.

 

Massagedelen er en vekselvirkning mellem rolige strøg og Hawaiiansk Lomi Lomi, som bringer energiflow, der opliver krop og sind. 

Fine æteriske olier højner den sanselige oplevelse, såfremt du ønsker det. ​

Forløb der styrker dig i den forandring, du ønsker 

gennem fornyende fokus & healingmassage

  • 3 x 90 min. Dybdeafspændende Healingmassage eller 

         Sound Bath Healingmassage. Frit valg. 

 

  • Kort fokus-samtale, efter hver behandling, hvor vi finder/korrigerer det lille enkle morgen/dags ritual, der fungerer præcis for dig, at praktisere mellem behandlingerne. Og som vil kaste lys på dig og på dine drømme og dine mål.   

 

  • Såfremt du ønsker det, bruger jeg æteriske olier af fineste kvalitet i behandlingen. På grund af oliernes unikke renhed giver de en terapeutisk helhedsvirkning og højner din sanselige oplevelse. Du har mulighed for at købe et par små ynglingsolier til dråbepris, hvis du ønsker dem i dit ritual. 

STED:


Privat Klinik:  "HANNE SKOV"

Adresse:  Ved Kløvermarken 6,  1tv, 2300 Kbh S                  Bus 31, 5C, midt ml. Christianshavn og Amagerbro Metro

 

ÅBNINGSPRISER INDTIL 1. MAJ 2022

90 min. 1050  kr.    

60 min.  800 kr. 

30 min. 350 kr.  

PRISER PR. 1 MAJ: 

90 min. 1250 kr.

60 min. 930 kr.

30 min. 490 kr.

FORLØB:

10 % rabat for 3 behandlinger af 90 eller 60 min. indenfor 3 mdr. 

BOOKING AF TID:

Ring til mig eller send en sms til  20 69 70 60

eller skriv til mig på live@hanneskov.dk.

 

PRAKTISK:
 Beregn 15 minutter ekstra til at hvile + nyde

en lille forfriskning efter din behandling 

 

AFBUDSPOLITIK:


Senest 24 timer før ellers betales der fuld pris.

magic-bowls-kLEfMTJz1HU-unsplash_edited.
silas-baisch-m-MLlRjj-gA-unsplash_edited

OM MIN BAGGRUND SOM BEHANDLER:

Jeg åbnede selvstændig klinik som fysiurgisk massør i 2006. I dag inspireres jeg af, hvad jeg har lært undervejs fx. Hawaiiansk Lomi Lomi, wellness behandlinger fra spa-regi og vigtigst for mig er kombinationen med helende bevidsthedsarbejde og forløsende dybdeafspænding. Jeg tager imod klienter i min egen praksis, og  jeg har et samarbejde med Clinique Nostalgi i Snekkersten. Derudover arbejder jeg som behandler i Nimb Wellness og i Kokkedal Spa.

Jeg kan varmt anbefale Hanne Skov.  hun er en meget dygtig og nærværende behandler med healende hænder og hjertet på rette sted. Når hun laver intuitiv sang under massagen smelter og healer det evt traumer. Jeg er kropsterapeut og behandler selv klienter samt har fået mange forskellige behandlinger. Denne behandling var meget skøn og healende. 

 

- Regine Møller