blomsterspiral DSC06716.jpeg

SOUND BATH HEALINGMASSAGE

Ikon hænder og spiral.png

En rolig og samtidig energigivende behandling, der er et trygt rum for at mærke følelser og spændinger, du gerne vil forløse.

Sound Bath Healing er et lydbad af blide toner, stemme og tibetanske syngeskåle samt få andre klanginstrumenter. Det er en rejse gennem elementer, der supplerer hinanden. De gamle tibetanske munke brugte syngeskåle, når de praktiserede stilhed og tomhed. Et sind fri af tanker. Både syngskålen og vibrationen fra syngeskålen repræsenterer begrebet “tomhed” eller “det tomme rum” 

Sound Bath er således en hjælp til at nulstille og genoplade og har du lyst til at opleve de antikke syngskåle på kroppen, vil du mærke deres vibration som fordyber din nulstilling og afslapning.

 

Massagedelen er en vekselvirkning mellem rolige strøg og Hawaiiansk Lomi Lomi, som bringer energiflow, der opliver krop og sind. 

Fine æteriske olier højner den sanselige oplevelse, såfremt du ønsker det. ​

Forløb der styrker dig i den forandring, du ønsker 

gennem fornyende fokus & healingmassage

  • 3 x 90 min. Dybdeafspændende Healingmassage eller 

         Sound Bath Healingmassage. Frit valg. 

 

  • Fokus-samtale, efter hver behandling, hvor vi finder/korrigerer det lille enkle morgen/dags ritual, der fungerer præcis for dig, at praktisere mellem behandlingerne. Og som vil kaste lys på dig og på dine drømme og dine mål.   

 

  • Såfremt du ønsker det, bruger jeg æteriske olier af fineste kvalitet i behandlingen. På grund af oliernes unikke renhed giver de en terapeutisk helhedsvirkning og højner din sanselige oplevelse. Du har mulighed for at købe et par små ynglingsolier til dråbepris, hvis du ønsker dem i dit ritual. 

STED:


I min praksis: Serbiensgade 4, 2. tv, 2300 København SFORÅRSPRISER: booket inden 1. juni: 

Forløb 3 x 90 min + 3 x fokussamtale: 2300 kr (1. juni 2500 kr)

Betal beløbet samlet eller et depositum på 800 inden 1. juni.

Forårsforløb løber indtil 30 juni. 

En enkelt behandling 90 min: 800 kr.  (pr. 1 juni 900 kr)

 

BOOKING AF TID:

Ring eller send en sms til mig på 20 69 70 60 eller skriv til mig på live@hanneskov.dk.

 

AFBUDSPOLITIK:


Senest 24 timer før ellers betales der fuld pris.

 

PRAKTISK:


Jeg følger naturligvis alle corona-forholdsregler, som er anbefalet. Pt. har jeg mundbind på under sessionen. Jeg har også mundbind til dig, hvis du ønsker at have det på. Ved de mindste tegn på sygdom udsættes behandlingen.

OM MIN BAGGRUND SOM BEHANDLER:

Jeg åbnede selvstændig klinik som fysiurgisk massør i 2006. I dag inspireres jeg af, hvad jeg har lært undervejs fx. Hawaiiansk Lomi Lomi, wellness behandlinger fra spa-regi og vigtigst for mig er kombinationen med helende bevidsthedsarbejde og forløsende dybdeafspænding. Jeg tager imod klienter i min egen praksis, og  jeg har et samarbejde med Clinique Nostalgi i Snekkersten. Derudover arbejder jeg som behandler i Nimb Wellness og i Kokkedal Spa.

Jeg kan varmt anbefale Hanne Skov.  hun er en meget dygtig og nærværende behandler med healende hænder og hjertet på rette sted. Når hun laver intuitiv sang under massagen smelter og healer det evt traumer. Jeg er kropsterapeut og behandler selv klienter samt har fået mange forskellige behandlinger. Denne behandling var meget skøn og healende. 

 

- Regine Møller