top of page
HR.griner. første konc. Carsten. sep 2022. Esp.306072210_763591788252079_76346188373783814
Stille impro - HARMONY RESTORED
Udo impro - HARMONY RESTORED
Udgave af My Funny Valentine - HARMONY RESTORED

HARMONY RESTORED
Tre musikere / komponister med kompromisløs kærlighed til improvisation. Deres unikhed er, at spille direkte inspireret af publikum, stemningen, kunst i rummet og hinanden. Deres koncerter byder også på world, jazz, egne sange og kompositioner.
Ayi Solomon og Hanne Skov har spillet sammen i en lang årrække og Carsten Kær og Ayi Solomon har spillet sammen på diverse jazz- og worldscener. Nu mødes de i fin-tuning og rå nerve og
laver ligeledes Sound Bath Koncerter. Især for unge, hvor deltagerne ligger på yogamåtter og modtager beroligende lydbad.
 

Sanger, Hanne Skov spiller stemningsfyldte intimkoncerter og energifyldte performances. Hun laver happenings ved kunstferniseringer, har sans for rum og meditative åndehuller. Hendes stemme og musikalitet rejser sig i samspil med de to herrer. Hanne repræsenterer feminin essens, mod til sårbarhed og dedikeret nærvær, der berører, løfter et slør og indimellem et tag. Hannes stemme tager dig med til dit hjerte, hvis ikke du er der i forvejen.

 

Percussionist, Ayi Solomon er ildsjælen over ildsjæle i Wordmusic i Danmark. Han spiller med New jungle Orchestra, Palle Mikkelborg, Moussa Diallo, Bo Stief, Simon Spang Hanssen, Tax Office band, Nulle & Verdens Orkestret, Lalou Band. Senest med “5 Spices” Han beriger os med hilsner fra Ghanas hjerteslag. Ayi Solomon er højt værdsat i alle konstellationer han spiller i. Hans nærvær og dedikation er usammenligneligt i en nu moden alder  danser han som en glad teenager. https://ayisolomon.dk/


Pianist, Carsten Kær Nielsen har en unik stemme på jazz- og verdensmusik scenen. Carsten er en bjergtagende solist, improvisator, komponist og ankermand i STREJF, Carsten Kær Trio, Shadow Government mfl. Carsten har rejst og studeret meget i Cuba og Brasilien og har spillet salsa og brasiliansk musik med nogle af de mest markante Cubanske og brasilianske musikere . Han fik prisen som “Årets Nordjyske jazznavn” i 2021. https://carstenkaer.dk/


 

Koncertprisen varierer efter aftale.

Kontakt os for nærmere information

Se også vores facebookside & youtube kanal

DUO-KONCERTER:
HANNE SKOV & CARSTEN KÆR NIELSEN

Carsten Kær Nielsen er pianist i verdensklasse som jazz og verdensmusiker. Et nyt og spændende musikalsk samarbejde mellem to komponister der foruden egne sange og værker udmærker sig i improvistation, der er vedkommende for tilhørerne. Intimkoncerter uanset hvor stor koncertsalen er.

 

Vi har studeret sammen på konservatoriet. Carsten er foruden pianist også uddannet organist / kirkemusiker.

Prisen varierer efter aftale.

Kontakt os for nærmere information

Lyt til Carsten Kær Nielsens musik her:

https://astropimusic.bandcamp.com/album/via-mundi

https://carstenkaer.dk

Carsten kær vand sol IMG_1250.JPG
Forhead breath and smile
Solen er vand for sne
Månen og de drømte drømme

KONCERT / WORKSHOP
SUND MED MUSIK
Sanger Hanne Skov & Pianist Carsten Kær

Sårbarhed - en stærk indgang til nærvær og accept.
Vores udfordringer kan blive vores redning i at blive dem vi er.

 

Se vores flyer skabt til steder for unge med sælige udfordringer fx. JBF-paraplyen, Jysk Børneforsorg.

Klik på vores SUND MED MUSIK - FLYER“SUND MED MUSIK” blev født støttet af KulturKANtens projekt “Sund med Kultur”.
Formålet er fortsat at undersøge og udfordre hvad kunst, og her musik, kan i forhold til mental sundhed.
Koncert-workshoppen afholdes af pianist Carsten Kær og sanger Hanne Skov, som kombinerer musik med små øvelser, for at styrke selvværd og indre ro. Det kræver ingen forudsætninger at deltage, kun lyst til at være med, og udforske sammenhængen mellem musik, selvværd og tilstedeværelse.

 


Med musikklasser berører vi frimodighed og mod til at spille for hinanden og kaste sig ud i at give et frit udtryk i at skabe musik sammen. Enten på lytteplan eller med  enkle øvelser.

Vi laver ligeledes workshops for unge med særlige udfordringer, hvor eleverne måske ikke står med ønske om at spille musik, men at anerkende sig selv og finde sit autentiske udtryk i forskellige sammenhænge i livet.

Vi har fået støtte fra KulturKANten, Nordjylland, af flere omgange og i øjeblikket samarbejder vi med Jysk Børneforsorg for at komme ud til institutioner og tilbyde et supplement til det pædagogiske arbejde på institutioner for unge.

Hvorledes kan legende musik, mindfulness, åndedræt & krop… inspirere studerende til selvtillid, i en hverdag med et hav af udfordringer, som de befinder sig i.

Med workshoppen bringer vi vinklen ind, at ofte gennem de mest sårbare udfordringer, kan de største potentialer og kompetencer vokse frem og modnes i os.

De “skæve toner” kan træne os i flere smil og mere tillid.

Ved større arrangementer kommer SUND MED MUSIK som trio sammen med Ayi Solomon, som vi spiller med i HARMONY RESTORED.

Vi ser frem til en snak med interesserede musiklærere, dramalærere, coaches og trivsels-mentorer på ungdomsuddannelser, efterskoler, højskoler, og institutioner der tager den fornemme opgave op, at tilgodese unges trivsel i Danmark.

duo Carsten Hanne black white. DSC_8618.JPG
Kalimba_og_hænder_IMG_8779.jpg

SOLO-KONCERTER

HANNE SKOV

Jeg giver akustiske a capella koncerter med egne og kendte sange, og spiller på klanginstrumenter, såsom kalimba, sansula, syngeskåle og vindspil.

Når lejligheden indbyder til det, synger jeg improvisatorisk sang inspireret af publikum og rummet. Jeg lader mig fx. inspirere af kunst eller bruger rummets akustik og fra forskellige steder i rummet. Ved events giver jeg lydbad med tibetanske syngeskåle.

 

Prisen varierer efter aftale.

Kontakt mig for nærmere information

svale.jpg

ET KÆRLIGT FARVEL  VED LIVETS AFSLUTNING

At få sagt farvel eller forlige sig med sin afsked er ikke nødvendigvis noget det er nemt at tale om, uanset om man er den der bliver efterladt eller man er den, der skal dø. Det har dog stor  betydning at relatere til det livsvilkår. Og indtræder døden pludseligt har det stor betydning at nå til at forlige sig med det der er sket. 

 

Vi står med en realitet som er umenneskelig at rumme ud fra almindelige tanker og ønsker om at være sammen med vores kære. Her er der brug for en dimension, der samler og løfter, tænder lys og bringer en fred ind i sorgen. Der kan være brug for en der bringer et element af forligelse ind. En støtte til de efterladte. Og får man muligheden for at være med i den døendes process med en grad af forligelse med døden, da kan der være en gave gemt i at blive mindet, om den taknemlighed og samhørighed end ikke døden kan tage fra os. 

Musik berører strenge, som ord ikke kan nå, og bringer os mere i kontakt med os selv og vore følelser. 

Sang kan kalde på glæde og tak midt i sorg og adskillelse.

VED SYGELEJET 

Ofte kan vi forløse, uden at kunne finde ord. Mine redskaber er sang, erfaring som behandler og ydmyg indsigt, i at slutte fred, som pårørende og som døende. Med sig selv og indbyrdes. Sorgen bærer i sig muligheden for en taknemlighed, der kan åbne op til en gave for livet. Jeg kommer hos jer i hjemmet, på hospitalet, på hospice og bistår stille, lyttende og/eller synger og spiller på klanginstrumenter, der giver ro. Om ønsket, synger vi sammen. Evt. med de nærmeste. 

MINDEHØJTIDELIGHED

En samling efter begravelsen rummer også muligheder. Jeg/vi bistår gerne musikalsk og når det er ønsket, er jeg også den, der forestår højtideligheden. Fx. i forbindelse med coronakrisen er der tilfælde, hvor det ikke var muligt at tage den afsked man ønskede. Det er ikke for sent at samles og mindes.

AT SYNGE UD

At synge den afdøde ud fra hjem eller andet sted, er et smukt ritual, hvor fællessangen er med til at forene de efterladte. 

Jeg leder dette efter jeres ønsker.

BEGRAVELSE

Lad mindedagen blive smuk. Vi finder frem til en sang, der har betydning for jer. Jeg og evt. en pianist spiller som duo. Eller jeg synger a cappella.

GRUNDPRIS

Solo-sang samt ledelse af 

fællessang: 3.500 kr

Evt. duo:    6000 kr. 

 

Ring til mig og lad mig høre dine tanker. 

Helt uforpligtende.

“Ud Fra mit kendskab til Hanne Skov kan jeg, som præst, varmt anbefale hende som sanger ved dødsleje, og begravelse. Hun har en egen sjælfuld og meget smuk stemme. Kombineret med stor intuition og indlevelsesevne, vil hun med sin sang, være en støtte og berigelse for enhver der står i dødens grænseland”. 

- Cand. Theol Brita Haugen Berg

bottom of page